Yağcı Mahmut Yiğit İlkokulu
Yağcı Mahallesi Yağcı Caddesi No3 Hadim/KONYA

VİZYON

Bizlere sunulan imkanları iyi kullanarak Eğtim ve Öğretim kalitesini yükseltmek,öğrencilerinizi üst öğrenimlere iyi hazırlamak,imkanlar ölçüsünde çevremizde başarılarıyla farkedilen,aranan bir okul olmak.

MİSYON

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı;Milli Eğitimin Temel İlkelerine ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı inançlı manevi ve etik değerleri yüksek,araştıran,sorgulayan,öğrenen ve öğrendiklerini hayatta başarıyla uygulayan,ailesini,vatanını ve milletini seven başarılı bireyler yetiştirmek.

TAM GÜN

servis yoktur. Öğretmenler köyde ikamet etmektedir. köyde lojman da yoktur.

İlçeye 23 km, KONYA´YA 110 km uzaklıktadır.

Yağcı Mahallesi/Hadim/KONYA

Sportif Etkinlikler

Gruplar oluşturularak gruplar arası çocuk oyunları yarışmaları düzenlenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Okul bahçesindeki seramizda bitkilerin nasıl yetiştiği ve suların katı sıvı ve gaz hâline gecişi uygulamalı olarak etkinlik olarak gösterilmektedir.

Proje Çalışmaları

Sıfır Atık projesi kapsamında atık piller toplanmaktadır.Ayrica e twinning projesine katılım sagladik.