KADROMUZ

ALİ UÇAR - MÜDÜR YETKİLİ ÖĞRETMEN

1987 Yılında Mersin ili mut ilçesinde doğdum.İlkokul,Ortaokul ve liseyi mut ilçesinde okuduktan sonra 2005 yılında Sakarya üniversitesi Eğitim fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım.2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Mersin Mut Ballı ilkokulunda ücretli öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2010 temmuz ayında sözleşmeli öğretmen olarak Diyarbakır Kulp ilçesi Kurudere İlkokuluna tayin oldum.1 yıl görev yaptıktan sonra Şanlıurfa Suruç ilçesi Akören İlkokuluna Kadrolu olarak atandım.Burada 6 yıl görev yaptıktan sonra 2017 Haziran ayı il dışı atama ile Konya Hadim ilçesi Yağcı Mahmut Yiğit ilkokuluna atandım.Halen Burada Müdür yetkili öğretmen olarak Görev yapmaktayım.Sınıf Öğretmenliği dışında Anadolu üniversitesi Kamu yönetiminden 2017 yılında mezun oldu.

E-Posta